Hesap Silme
Uygulamadan: Kitaplık > Profil > Hesabı Kalıcı Olarak Sil.
Buradan: hesabınızla giriş yapıp silebilirsiniz. Silinenler: profiliniz, e-posta ve şifre bilgileriniz, hesabınıza kayıtlı ayarlarınız, Premium kayıtlarınız, hesabınıza bağlı bildirim jetonu ve destek talepleriniz, Apple ile Giriş jetonunuz (Apple bağlantısı da iptal edilir). Bu işlem geri alınamaz. Cihazınızdaki notlar silinmez. Etkin aboneliğiniz varsa App Store/Google Play'den ayrıca iptal edin.
Apple ile Giriş kullandıysanız silme işlemini uygulamadan yapın veya bize yazın.